Stage logistiek medewerker (MBO)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de logistiek? Spreekt hout en interieurbouw je aan en wil je werken aan je eigen ontwikkeling? Dan hebben wij een leuke stage voor jou!

Van Laere hout staat open voor stages als logistiek medewerker. Aan de hand van de stageopdrachten maken we samen een planning, zodat je je stage succesvol kan doorlopen. Daarnaast bepalen we samen hoe we de stage zo passend, leuk en leerzaam mogelijk kunnen maken voor jou.

 

Wie ben jij?

Je volgt een logistieke mbo-opleiding. Je weet op humoristische en accurate wijze deel van het team uit te maken en werk uit te voeren, zowel in teamverband als zelfstandig.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een informele werksfeer met een hands-on mentaliteit;
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je stage periode;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Stagevergoeding;
  • Een betrokken stagebegeleider.

 

Wie zijn wij?

Van Laere hout BV is een moderne handelsonderneming, wat onderdeel is van LF Groep. We richten ons specifiek op aannemers, interieurbouw, meubelmakers en de timmerindustrie. We importeren en distribueren een breed assortiment hoogwaardige plaatmaterialen en halffabricaten van het mooiste product: hout. Deze worden door onze klanten gebruikt voor interieurbouw, winkel- en projectinrichting en utiliteitsbouw. Als werkgever zien wij werkplezier als basis voor succes.

Van Laere hout BV draagt graag bij aan meer diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. In dit kader is iedereen welkom en gelijkwaardig binnen onze organisatie.

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in bovengenoemde profiel en wil jij je ontwikkelen bij ons bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie naar Van Laere hout BV ter attentie van Michel van Zuilen naar mzuilen@vanlaerehout.nl en wie weet tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.