Vacature

Zoek jij een commerciële uitdaging? Word je blij van veel verantwoordelijkheid? Heb je interesse in hout en interieurbouw en wil jij je blijvend ontwikkelen? Dan hebben wij een leuke vacature.

 

Commercieel medewerker binnendienst

Van Laere hout BV is op zoek naar een fulltime Commercieel medewerker binnendienst die ons verkoopteam komt versterken. In deze functie heb je een belangrijke rol in het behouden en uitbreiden van onze relaties met klanten door hun eerste aanspreekpunt te zijn. Je hebt een luisterend oor, je weet de wensen van de klant te achterhalen en je kunt het juiste advies geven. Vervolgens help je bij het afhandelen en verwerken van de aanvragen binnen ons systeem, zodat de dienstverlening soepel verloopt en de klant naar tevredenheid is geholpen. Je hebt oog voor de processen en structuren binnen ons team en weet hoe de dienstverlening geoptimaliseerd wordt. Concreet betekent dit dat je onder andere:

 • Klanten telefonisch te woord staat (business to business);
 • Orders verwerkt, offertes uitschrijft en deze opvolgt;
 • Advies uitbrengt aan klanten en prospects;
 • Diverse administratieve werkzaamheden uitvoert.

 

Wie ben jij?

Bij voorkeur heb je een afgeronde commerciële mbo of hbo-opleiding en al enige ervaring in een commerciële verkoopfunctie. Je weet op humoristische en accurate wijze je werk uit te voeren, zowel in teamverband als zelfstandig. Contact met de klant gaat voor jou op natuurlijke wijze, waarbij je communicatief sterk bent in woord en geschrift. Je krijgt er energie van om de klant op de beste wijze te woord te staan en te voorzien in zijn behoeften. Daarnaast zet je graag een extra stap en breng je verbeterinitiatieven in. Affiniteit met en ervaring in de interieurbranche is een pré.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een informele werksfeer met een hands-on mentaliteit;
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie;
 • Mogelijkheden tot functionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Onbeperkt toegang tot een e-learing database;
 • Een mooi salaris, passend bij je kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen en de dagen tussen Kerst en Nieuwjaarsdag roostervrij;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Secundaire voorwaarden waaronder een fietsplan en persoonlijk sponsor budget.

 

Wie zijn wij?

Van Laere hout BV is een moderne handelsonderneming, wat onderdeel is van de Legit Forum Groep. We richten ons specifiek op aannemers, interieurbouw, meubelmakers en de timmerindustrie. We importeren en distribueren een breed assortiment hoogwaardige plaatmaterialen en halffabricaten van het mooiste product: hout. Deze worden door onze klanten gebruikt voor interieurbouw, winkel- en projectinrichting en utiliteitsbouw. Als werkgever zien wij werkplezier als basis voor succes.

Van Laere hout BV draagt graag bij aan meer diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. In dit kader is iedereen welkom en gelijkwaardig binnen onze organisatie.

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in bovengenoemde profiel en wil jij ons team te versterken als commercieel medewerker? Stuur dan je cv en motivatie naar Van Laere hout BV ter attentie van Michel van Zuilen naar mzuilen@vanlaerehout.nl en wie weet tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.